Bruset Publishing

är ett bok- & musikförlag. Här kan du läsa om och beställa mina romaner och musikalbum.

Året är 1905.

Suni Maria står på en färja som glider genom dimbankarna mot ön där hon levt hela sitt liv. Så ropar någon ett namn och allt kommer tillbaka. På färjan finns Erik som hon gjort allt för att försöka glömma, han som nästan blev hennes död. Panikslagen låter hon sig omfamnas av mannen som aldrig mer skulle få komma nära henne.


Boksläpp september 2021:

VATTENDOKTORN

"Jag rycker till av smällen när stolen far i golvet. Gode Gud, låt det gå fort! Och ge mig en möjlighet att döda de båda svinen!"

Året är 1875 och läkekonsten söker nya vägar. August, en misslyckad student, och glädjeflickan Katarina lockas in i den karismatiske vattendoktorns försök med banbrytande behandlingar. Snart är de fångar i hans värld, till det yttre i vetenskapens tjänst. Men vad är det egentligen som driver honom? Och varför är just August och Katarina utvalda? När en patient försvinner börjar fasaden rämna och det förflutna kan inte längre skylas över. En kamp på liv och död är oundviklig.

Vattendoktorn är en berättelse om ondska, sårbarhet och förlåtelse i ett Sverige där det fanns läkare som ansåg att vattnet och anden är människans enda sanna läkemedel.